ISMERJ MEG!

Tarts velem a LiLiRose számítógépek világába, ahol az elejétől bemutatom neked az egész mindenséget, magamat, a konstrukció felépítését a névtől kezdve, egészen a prémium szolgáltatásokig! Hidd el megéri végigolvasni, noha elég hosszúra sikerült, az biztos.

Egy kicsit mesélnék magamról is, bár aki már ismer ezt a részt nyugodtan átugorhatja. 🙂

Majzik Mihály vagyok a PCBUTIK.eu alapítója. A számítástechnikával 1992-ben ismerkedtem meg, amikor is megkaptam életem első számítógépét, egy Commodore 64 -et, ezt követte 1995 -ben egy igazi személyi számítógép (PC), ami egy AMD 486DX4 -es volt, 100 MHz -el (felhúzva 120-ra)! Sok tanulás után már magam bővítgettem, illetve megismerkedtem – egy öreg barátom által (Gyuri bácsi) – a SCSI rendszerrel és még sok minden mással. Gyakorlatilag Gyuri bácsitól tanultam meg a számítástechnikai alapokat, valamint mondott egy nagyon fontos dolgot, amit mai napig követek és a szemem előtt lebeg minden számítógép megépítése közben.

„MISI! MINDEN GÉPET ÚGY ÉPÍTS MEG, MINTHA MAGADNAK CSINÁLNÁD!”

Nos, igen ez volt az a bűvös mondat, amit elültetett bennem egy életre az öreg! Sajnos Ő már nincs közöttünk, de a szívemben egy nagy Legendaként él tovább, és igen – Ő indított el ezen a pályán.

Kicsit vidámabban menjünk tovább, hiszen az élet is megy tovább… A számítástechnikában üzletszerűen ’98 óta vagyok benne, főleg az asztali gépek területén tevékenykedek. Voltak kisebb/nagyobb sikerek és bukások az életemben, de ezt a részt nyugodtan át is léphetjük. 🙂

A PCBUTIK.eu 2015 nyár végén, egész pontosan 2015. Augusztus 25 -én nyílt meg Rákosmentén (Budapest, 17. kerület). Az üzlet azóta is töretlenül működik és továbbra is folyamatosan azon gondolkodunk, hogy milyen formában tudunk ügyfeleinknek még többet és jobbat nyújtani.

Egy nagy lépéssel elérkeztünk 2019 február 23. -hoz, ugyanis ezen a napon született meg a kislányom, akit Lilirózának hívnak. Kitaláltátok ugye? 🙂

Gyakorlatilag vele együtt született meg a PCBUTIK.eu saját márkája a LiLiRose!

A LiLiRose név nem ismeretlen a vásárlóink szűkebb körében, hiszen a név már 2020 -ban megjelent a PCBUTIK weboldalán, ugyanis ekkor indult egy tesztidőszak, hogy mennyire piacképes maga a termék, illetve a hozzákapcsolt prémium szolgáltatások. A tesztidőszakban 15 db LiLiRose konfiguráció került értékesítésre, melyből az első darabot ügyfelünk 2023 március végén cserélte le egy újabb LiLiRose számítógépre. (Időközben a második október elején került lecserélésre, szintén egy LiLiRose konfigurációra) A többi 13 darab még mindig teszi a dolgát, hiba nélkül.

Úgy éreztük, hogy nem várunk tovább, így elindítjuk a LiLiRose számítógépeket és a hozzájuk tartozó prémium szolgáltatásokat a PCBUTIK+ égisze alatt, amely a PCBUTIK.eu prémium szolgáltatásait foglalja magában.

Mik is ezek a prémium szolgáltatások, ha már ennyit beszéltem róla?

  • 36 hónap teljeskörű garancia, amely minden alkatrészre kiterjed!
  • Éves karbantartás a vásrlástól számított 36 hónapon belül!
  • Kiemelt ügyfélszolgálat a vásárlástól számított 36 hónapon belül!
  • HelpDesk (Telefon, Viber, AnyDesk) a vásrálástól számított 36 hónapon belül!
  • Hibaelhárítás a vásárlástól számított 36 hónapon belül!
  • Tanácsadás, akár videóban is! (Viber, Google Meet)
  • Programok alkalmazások telepítése a vásárlástól számított 36 hónapon belül!
  • Operációs rendszer újratelepítése a vásárlástól számított 36 hónapon belül!

Majd elfelejtettem:
Kedveskedünk neked a várakozás ideje alatt egy ajándék itallal (Kávé/tea/ásványvíz)

Tudod mi a legjobb az egészben?

Egyik szolgáltatásért sem kell fizetned egy vasat sem!
Igen, erről szól a LiLiRose!

Gyakorlatilag vásárolsz egy számítógépet prémium szolgáltatásokkal!
Így lesz a LiLiRose számítógéped 36 hónapig költségmentes!
Nincs más dolgod csak használni!